ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ

gmi insurance ασφαλιστικη

Η Accelerant Insurance Limited παρέχει αξιόπιστη, αξιολογημένη και οικονομικά εύρωστη ασφαλιστική κάλυψη Α’ Σειράς, εξασφαλίζοντας ένα ασφαλές περιβάλλον στο συνεργάτη και στον ασφαλισμένο. Η δέσμευση κεφαλαίων για τις Κεφαλαιακές Απαιτήσεις, το δομημένο σύνολο δραστηριοτήτων στη διαχείριση ασφαλιστικών κινδύνων και ο σχεδιασμός κατάλληλων ασφαλιστικών προϊόντων και υπηρεσιών, ενισχύουν την εμπιστοσύνη όλων των συμβαλλόμενων μερών και δημιουργούν βιώσιμες λύσεις για την άμεση ανταπόκριση στις ραγδαίες εξελίξεις της αγοράς.

Περισσότερα για την Accelerant  Insurance μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εδώ.

dallbogg insurance ασφαλιστικη

H Dallbogg ιδρύθηκε το 2008 στην Βουλγαρία, δραστηριοποιείται με επιτυχία σε όλους τους κλάδους ασφαλίσεων και αντασφαλίζεται για το χαρτοφυλάκιο της Ελληνικής αγοράς από την Ελβετική Swiss Re.

Δείτε περισσότερα για την Dallbogg εδώ.

Ergo Hellas Ασφαλιστικη

H Ergo Hellas είναι θυγατρική της ομίλου ERGO Γερμανίας, ο οποίος κατέχει ηγετική θέση στην Ευρωπαϊκή ασφαλιστική αγορά! Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια αναπτύσσεται συνεχώς, κατέχοντας όλο και υψηλότερα μερίδια της αγοράς. Δραστηριοποιείται στους κλάδους Πυρός, Αστικής Ευθύνης και  των Γενικών ασφαλίσεων. Η τεχνογνωσία της σας δίνει την δυνατότητα να έχετε λύσεις στα μέτρα σας, σε ανταγωνιστικές τιμές.

Περισσότερες πληροφορίες για την ERGO Hellas θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εδώ.

Generali Hellas

H Generali Hellas είναι θυγατρική της Ιταλικής Generali, η οποία είναι μία από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές παγκοσμίως! Η μητρική εταιρεία ειναι από τις παλιότερες στον κλάδο των ασφαλίσεων, με έτος ίδρυσης το 1831. Στην Ελλάδα είναι από τις πρώτες ασφαλιστικές της αγοράς με ιστορία 130 ετών, καθώς ξεκίνησε τις εργασίες της το 1886 και είναι μία από τις κυρίαρχες ασφαλιστικές, κατέχοντας υψηλά μερίδια της αγοράς! Δραστηριοποιείται στους κλάδους Ζωής, Υγείας, Περιουσίας, Αστικής Ευθύνης και γενικών ασφαλίσεων! Το μέγεθος, η αξιοπιστία της, η εμπειρία της και το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών, την καθιστούν μία από τις καλύτερες επιλογές που θα μπορούσατε να κάνετε για την ασφάλισή σας.

Περισσότερες πληροφορίες για την Generali θα βρείτε στην ιστοσελίδα της εδώ.

gmi insurance ασφαλιστικη

H GMI, έχει ένα από τους υψηλότερους δείκτες φερεγγυότητας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά και η παραγωγή της στην Ελλάδα υποστηρίζεται αντασφαλιστικά από τους μεγαλύτερους αντασφαλιστικούς ομίλους παγκοσμίως. 

Δείτε περισσότερα για την GMI εδώ.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα του αντιπροσώπου της στην Ελλάδα εδώ.

Interlife Ιντερλαιφ Ασφαλιστικη

Η INTERLIFE Ασφαλιστική είναι Ελληνική Εταιρία Γενικών Ασφαλίσεων με έδρα την Θεσσαλονίκη. Ιδρύθηκε το 1991 και τα κεντρικά γραφεία της Εταιρίας στεγάζονται σε ιδιόκτητο κτίριο 4.500 m² στην Θεσσαλονίκη.  Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι η πορεία της Εταιρίας υπήρξε κερδοφόρα από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της,  με επιτυχή υλοποίηση των εκάστοτε στόχων της. Η θετική εξέλιξη των οικονομικών μεγεθών της Εταιρίας, με επιτυχημένες επενδύσεις σε ακίνητα και χρεόγραφα σε συνδυασμό με το σωστό management συνέβαλαν στην εδραίωσή της στον ασφαλιστικό χώρο.

Περισσότερα για την INTERLIFE μπορείτε να δείτε εδώ.

gmi insurance ασφαλιστικη

Η εταιρεία είναι Ισραηλινών & Βουλγαρικών συμφερόντων και μετά την εξαιρετική της επιτυχία στην Βουλγαρία, στα πλαίσια της διεθνούς επέκτασής της (λειτουργεί ήδη με επιτυχία στην Ιταλία, Γερμανία, Νορβηγία, Πολωνία και Ρουμανία), επέλεξε την Ελλάδα για την συνέχιση της ανάπτυξης της αυτής. Σε συνεργασία με τους συνεργάτες της στο Ισραήλ την τεχνογνωσία και τις δομές τους, η εταιρεία επικεντρώνεται στην βέλτιστη εξυπηρέτηση της αγοράς για ιδιώτες πελάτες καθώς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Εμπορικός Αντιπρόσωπος της εταιρείας έχει ορισθεί η εταιρεία LEVEL ενώ Ειδικός Αντιπρόσωπος είναι η εταιρεία NGN Autoprotect Hellas.

Περισσότερα για την Levins μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εδώ.

qel qatar insurance ασφαλιστικη

Η Qatar Insurance Company Ιδρύθηκε το 1964 και ήταν η πρώτη εγχώρια ασφαλιστική εταιρεία στο κράτος του Qatar. Ηγείται της τοπικής αγοράς, είναι η μεγαλύτερη και η πλέον κερδοφόρα  ασφαλιστική εταιρεία στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής και Βορείου Αφρικής. Το 2009 δημιουργεί την QatarRe, μια παγκόσμια multi-line αντασφαλιστική με δραστηριότητα σε όλους τους τομείς ασφάλισης. Από το 2013 εξαπλασίασε την παραγωγή ασφαλίστρων και κατατάσσεται σήμερα ανάμεσα στους 50 κορυφαίους αντασφαλιστές παγκοσμίως. Η Qatar Insurance Company είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Κατάρ και η κεφαλαιοποίηση είναι άνω των 4 δις δολαρίων σε σταθερό και συνεπές ιστορικό αποδόσεων 50 ετών. Η QIC διατηρεί μια από τις υψηλότερες βαθμολογίες στην περιοχή του Κόλπου, με πιστοληπτική διαβάθμιση "Α-Stable" από την Standard & Poors και Α-Excellent από την A.M. Best.

Περισσότερα για την Qatar μπορείτε να δείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εδώ,

Ατλαντικη Ενωση

Η Ατλαντική Ένωση με εντυπωσιακές διεθνείς συνεργασίες σε επίπεδο μετόχων και αντασφαλιστών,έχει πετύχει:

  • Να είναι ΠΡΩΤΗ σε φερεγγυότητα ασφαλιστική εταιρία στην Ελλάδα, βάσει των ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Διαθέτει, με αποτελέσματα της 31ης Δεκεμβρίου 2016, Δείκτη Φερεγγυότητας 267,40%, δηλαδή σχεδόν 3 φορές περισσότερο από το απαιτούμενο.
  • Να συμπεριλαμβάνεται στις 50 ταχύτερα ανερχόμενες ελληνικές επιχειρήσεις.
  • Να διατηρεί παράδοση συνεχούς κερδοφορίας 28 ετών, με παράλληλη αύξηση Ιδίων Κεφαλαίων

Περισσότερα για την ΑΤΛΑΝΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ μπορείτε να δείτε εδώ.

Δυναμισ Dynamis Ασφαλιστικη

Η ΔΥΝΑΜΙΣ Ασφαλιστική είναι μία Ελληνική, ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει ευρύ φάσμα ασφαλιστικών προϊόντων, με πολυετή εμπειρία και τη σιγουριά της προσωπικής επαφής. Είναι μία "νοικοκυρεμένη" Ελληνική Ασφαλιστική και αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για την ασφάλισή σας, με σχετικά υψηλό δείκτη φερεγγυότητας.

Δείτε περισσότερα για την Δύναμις Ασφαλιστική εδώ.

Ευρωπαικη Πιστη

Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ Α.Ε.Γ.Α. είναι μια πλήρης ασφαλιστική εταιρία που δραστηριοποιείται σε όλους τους σύγχρονους κλάδους ασφάλισης, παρέχοντας ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.  Έχει δημιουργήσει ειδικά σχεδιασμένα πρωτοποριακά και ευέλικτα ασφαλιστικά προγράμματα.

Δείτε περισσότερα για την ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ  εδώ.

gmi insurance ασφαλιστικη

Η ΜΙΝΕΤΤΑ είναι μία από τις παλαιότερες ασφαλιστικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ιδρυτής της υπήρξε ο Παναγιώτης Μινέτας ο οποίος, έχοντας ως εργαλείο την πλούσια πείρα του, ίδρυσε το 1973 την Εταιρεία. Σήμερα οι μέτοχοι της Εταιρείας, η οικογένεια Θεοχαράκη, έχοντας ενστερνιστεί τις αξίες, το όραμα και τους στόχους του ιδρυτή, διασφαλίζουν με τον ίδιο ζήλο την απρόσκοπτη συνέχιση της λειτουργίας της.

Η Εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 160 εργαζόμενους στα γραφεία της στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης. Διαθέτει τα προϊόντα της μέσω ενός αξιόπιστου δικτύου 1.200 και πλέον επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών (ασφαλιστικοί σύμβουλοι, ασφαλιστικά πρακτορεία και μεσίτες ασφαλίσεων) σε όλη την Ελλάδα, και έχει συνάψει μακροχρόνιες συνεργασίες με διεθνούς εμβέλειας αντασφαλιστικές εταιρείες.

Δείτε περισσότερα για την ΜΙΝΕΤΤΑ  εδώ.

Υδρογειοσ Ydrogeios Ασφαλιστικη

H ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ είναι μία αμιγώς ιδιωτική ελληνική ασφαλιστική εταιρεία, μεταξύ των μεγαλύτερων στον κλάδο των γενικών ασφαλειών και δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 1973.

Δείτε περισσότερα για την ΥΔΡΟΓΕΙΟ Ασφαλιστική εδώ.

αλληλασφαλιστικοσ συνεταιρισμοσ

Ο Δεύτερος Αλληλασφαλιστικός Συνεταιρισμός Επαγγελματιών Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Δ.Χ. Ελλάδος και Θεσσαλίας, δραστηριοποιείται στην ασφάλιση και αντασφάλιση Αστικής Ευθύνης Λεωφορείων και φορτηγών Δημοσίας Χρήσης. Με ισχυρούς δείκτες κεφαλαιακής  επάρκειας, από το 1986 αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση στις διαρκώς αυξανόμενες ασφαλιστικές του επαγγελματία Ιδιοκτήτη Φορτηγού και Λεωφορείου Δ.Χ.

Από τον Ιούλιο  του 2015, με αντασφαλισμένο στόλο άνω των 2.100 Λεωφορείων Δ.Χ. , εισήλθε δυναμικά και στην κάλυψη της  αστικής ευθύνης των φορτηγών  Δ.Χ. σε συνεργασία με την καλύτερη δυνατή κάλυψη που προσφέρει το υψηλής αξιολόγησης πάνελ των αντασφαλιστών του.

Περισσότερα για τον ΔΕΥΤΕΡΟ ΑΛΛΗΛΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ μπορείτε να δείτε εδώ.

extra assistance οδικη βοηθεια

H EXTRA ASSISTANCE ιδρύθηκε το έτος 2015 με βασικό σκοπό την παροχή υπηρεσιών οδικής βοήθειας. 'Eχει ως κύριο μέλημά της, την όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση του εκάστοτε συνδρομητή της, αντιμετωπίζει ως μεμονωμένο το κάθε περιστατικό και βασικός σκοπός της οποιαδήποτε ενέργειάς της είναι η αμεσότερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του συνδρομητή.  Για να επιτευχθεί αυτό, σε ολόκληρη την Ελληνική Επικράτεια διαθέτει ιδιόκτητα οχήματα καθώς και συνεργάτες εξυπηρέτησης. 

Δείτε περισσότερα για την Extra Assistance εδώ.

europ assistance οδικη βοηθεια

Η Europ Assistance διεθνώς αποτελεί μια καινοτόμο ιδέα και η ίδρυσή της χρονολογείται το 1963. Το όραμα της στην Ελλάδα, είναι να καθιερωθεί ως ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης στον τομέα παροχής οδικής και ιατρικής βοήθειας, ενώ ταυτόχρονα να αναπτύξει εκτεταμένο φάσμα υπηρεσιών που καλύπτουν ευρύτερες ανάγκες καθημερινής βοήθειας και προστασίας του πολίτη, ασφαλισμένου.

Δείτε περισσότερα για την Europ Assistance εδώ.

interamerican οδικη βοηθεια

H INTERAMERICAN διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο εξυπηρέτησης, το οποίο καλύπτει γεωγραφικά ολόκληρη τη χώρα. Στο πλαίσιο αυτό, αναπτύσσει και διατηρεί συνεργασίες με επιλεγμένους συνεργάτες υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας. 

Δείτε περισσότερα για την Interamerican εδώ.

ιντερσαλονικα intersalonica οδικη βοηθεια

Η ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ Α.Ε.Γ.Α. είναι η πρώτη ιδρυθείσα και μεγαλύτερη εταιρία του Ομίλου ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ. Ιδρύθηκε το 1978, μετεξελίχθηκε το 1996 και από τότε πρωταγωνιστεί δυναμικά στο χώρο της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς. Ηγείται σταθερά στη Βόρεια Ελλάδα και ευρίσκεται στην πρώτη τριάδα Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων  Γενικών Κλάδων σε όλη την Ελλάδα, με διαρκή αύξηση των μεγεθών της και κερδοφόρα αποτελέσματα εκ της προσεκτικής και νοικοκυρεμένης διαχείρισής της. Δραστηριοποιείται και στον χώρο της οδικής βοήθειας παρέχοντας αξιόπιστες παροχές υπηρεσιών, σε οικονομικές τιμές.

Δείτε περισσότερα για την ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ εδώ.

Inter Partner Οδική Βοήθεια