ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ ΤΙΜΕΣ - ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ MOTO

Ασφάλεια Μοτοσυκλέτας Τιμές

ασφαλεια μοτοσυκλετασ τιμεσ

Ασφάλιστρα Moto Online

ασφαλιστρα μοτο

Ασφάλεια Moto

asfaleia moto

Στο asfalyseis.gr θα βρείτε την πιο φθηνή ασφάλεια για την μοτοσυκλέτα σας... Κάντε τιμολόγηση για να διαπιστώσετε μόνοι σας... Το σύστημα τιμολόγησης που χρησιμοποιούμε, φιλτράρει τα ασφάλιστρα μέσα από 16 ασφαλιστικές εταιρείες και σας εμφανίζει τις καλύτερες ασφαλιστικές λύσεις για την ασφάλιση της μηχανής σας, συνδυάζοντας τα ασφάλιστρα, την ασφαλιστική εταιρεία και τις καλύψεις που προσφέρει η κάθε μία από αυτές. Μπορείτε να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε καλύψεις, να δείτε τιμές για εξάμηνα ή ετήσια ασφάλιστρα και τέλος, μπορείτε να επιλέξετε να σφαλιστείτε σε μία από αυτές πατώντας στον αντίστοιχο σύνδεσμο.

Συμβουλή που δίνεται σε κάθε αναβάτη ασφαλεια μοτοσυκλέτας είναι η αγορά κατάλληλου και αξιόπιστου εξοπλισμού. Αυτός περιλαμβάνει αντιανεμικό τζάκετ, επιγονατίδες, μπότες και κράνος με προστατευτικό. Στην περίπτωση... ασφάλειας μηχανης με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς... με δυνατούς ανέμους όλα αυτά θα σε προστατέψουν από τα ρεύματα, ώστε να μην χάσεις τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας σου.

Η πρώτη συμβουλή είναι πως αν δεν είναι αναγκαία η διαδρομή που θα κάνεις, τότε ίσως μπορείς να την αποφύγεις. Σε περίπτωση που έχει εκδοθεί οδηγία για ακραία καιρικά φαινόμενα και δυνατούς ανέμους, θα πρέπει να μην αγνοήσεις την προειδοποίηση καθώς είναι πολύ πιθανό να συμπαρασυρθείς από κάποιον δυνατό άνεμο την ώρα που οδηγείς.

ΤΜία επιπλέον συμβουλή για οδήγηση με δυνατούς ανέμους είναι να μην υπάρχει τίποτα περιττό πάνω στη ασφαλιστρα μοτοσυκλέτας. Έτσι αποσυνδέστε κάθε συσκευή ασφαλεια μοτο όπως το ή τη βάση για κινητό και δέστε πολύ καλά τα tank bags. Με αυτό τον τρόπο είστε σίγουροι πως δημιουργείτε ένα στιβαρό σώμα στη μοτοσυκλέτα σας και κάνετε ασφαλέστερη την οδήγηση της.

Είναι πολύ σημαντικό να οδηγείτε προσεκτικά, όμως να κρατάτε το γκάζι ανοιχτό όταν υπάρχουν πολύ δυνατοί άνεμοι. Η συγκεκριμένη συμβουλή έχει βάση στη φυσική. Ο άνεμος δημιουργεί αντιστάσεις και μειώνει την ταχύτητα σας. Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να αναπληρώσετε το χαμένο φορτίο δίνοντας περισσότερη δύναμη ώστε να παραμείνετε σταθεροί. Έτσι στα πολύ έντονα ρεύματα αέρα ανοίξτε σταθερά και ποτέ απότομα το γκάζι.

Εάν έχετε συνεπιβάτες που δεν γνωρίζουν πως είναι η οδήγηση μοτοσυκλέτας δώστε τους ασφαλιστρα online για moto μερικές συμβουλές, όπως να μην πανικοβληθούν και να σας κρατούν γερά ώστε να γίνετε ένα σώμα και να μην σας διαπερνά αέρας κατά την οδήγηση. Αυτό θα σας βοηθήσει να αυξήσετε το βάρος της μηχανής και την ασφαλεια καθώς την μοτοσυκλέτα σας και να έχετε καλύτερο έλεγχο.

Η πρώτη συμβουλή είναι να μην το παρακάνεις με τη διαδικασία της προθέρμανσης. Εάν όμως έχεις μία μοτοσυκλέτα με τεχνολογία έγχυσης καυσίμου στον κινητήρα, τότε μάλλον άδικα καις το καύσιμο σου, καθώς οι περισσότερες από αυτές είναι έτοιμες για άμεση οδήγηση. Οι συγκεκριμένοι κινητήρες μάλιστα λειτουργούν καλύτερα με ασφάλεια μοτοσυκλέτας τιμές χωρίς προθέρμανση, καθώς μέσω της κίνησης φτάνουν ασφαλεια μοτοσυκλετας γρηγορότερα σε θερμοκρασία λειτουργίας το οποίο σημαίνει οικονομία καυσίμου και καλύτερη απόδοση.

Η συχνή και σωστή συντήρηση της μοτοσυκλέτας είναι βασική για την εξοικονόμηση καυσίμων. Συμβουλή μας είναι να αλλάζεις συχνά τα φίλτρα αέρα, καυσίμου, τα μπουζί και να είναι ρυθμισμένες η ασφάλεια moto online οι χρονιστές και οι βαλβίδες. Επιπλέον συμβουλευτείτε τον μηχανικό σας καθώς στην αγορά υπάρχουν ειδικά λιπαντικά λάδια κινητήρα που προσφέρουν εξοικονόμηση ενέργειας και λιγότερη καταπόνηση στη μοτοσυκλέτα. Έτσι το όφελος είναι διπλό.

Η συνετή οδήγηση δεν είναι μόνο μία συμβουλή που θα σας εξοικονομήσει καύσιμα, αλλά θα σας προσφέρει και ασφάλεια moto στον δρόμο. Ένα μεγάλο μέρος χαμένης ενέργειας προέρχεται από τις λάθος επιλογές του αναβάτη στο δρόμο, όπου τερματίζει το γκάζι και κάνει απότομες εναλλαγές ταχυτήτων. Την μοτοσυκλέτα θα σας βοηθήσει να κρατήσετε πολύ περισσότερο το ρεζερβουάρ σας γεμάτο.

Η έρευνα αγοράς είναι το βασικότερο κομμάτι σε ασφαλιστικό προϊόν. Σύγκρινε τα διάφορα πακέτα ασφάλειας μοτοσυκλέτας και βρες αυτό που σου ταιριάζει. Θα δεις πως υπάρχουν επιλογές για όλα τα βαλάντια και μάλιστα με πολλές και διαφορετικές προαιρετικές παροχές. Χρησιμοποίησε τα εργαλεία που σου παρέχουν οι διάφορες σελίδες που διαθέτουν τα αντίστοιχα ασφαλιστικά προϊόντα και κατανόησε όχι μόνο την οικονομική διαφορά μεταξύ τους, αλλά και το είδος των υπηρεσιών που πρόκειται να λάβεις. Για παράδειγμα, μία ακριβότερη ασφάλεια μοτοσυκλέτας, μπορεί να παρέχει χαμηλότερες αποζημιώσεις ή το αντίστροφο. Είναι όλα θέμα συμβολαίου!

Οι εκπτωτικοί κωδικοί είναι μία από τις εξυπνότερες στρατηγικές για να αποκτήσεις ασφάλεια μοτοσυκλέτας. Δες ποιες ασφαλιστικές εταιρείες συνεργάζονται με τους κωδικούς που μπορείς να λάβεις είτε ως πελάτης κινητής τηλεφωνίας, είτε ως τραπεζικών προϊόντων. Μην σε εκπλήξει αν τελικά βρεις στα ίδια χρήματα με άλλες οικονομικότερες ασφάλειες μοτοσυκλέτας, μία πολύ πιο ακριβή!

Κάνε την ασφάλεια μοτοσυκλέτας προσωπική υπόθεση και ψάξε μόνος σου τα διάφορα πακέτα. Ακολούθησε τον λεγόμενο direct ασφαλιστικό δρόμο και δες πόσα χρήματα μπορείς να κερδίσεις, σε σχέση με την ανάθεση του συμβολαίου σου σε κάποιο ασφαλιστικό γραφείο. Καλωσόρισες λοιπόν στον κόσμο της direct ασφάλειας μοτοσυκλέτας!

Μερικές φορές στα email μας κρύβονται θησαυροί, ενώ άλλες φορές απάτες. Εάν όμως είσαι προσεκτικός, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τις δεύτερες. Ενημερώσου για τις ειδικές προσφορές που ισχύουν κατά περιόδους στις ασφάλειες μοτοσυκλέτας και που ξέρεις μπορεί να κερδίσεις μεγάλες εκπτώσεις εκεί που δεν το περίμενες.

Η ετήσια ασφάλεια μοτοσυκλέτας είναι αντικειμενικά το οικονομικότερο ασφαλιστικό προϊόν που μπορείς να αγοράσεις σε σχέση με τα εξάμηνα ή τα τρίμηνα. Μην σκεφτείς ούτε στιγμή τι γίνεται εάν τελικά δεν την χρειάζεσαι, καθώς μπορείς ανά πάσα στιγμή για λόγους είτε ανακύκλωσης, είτε πώλησης, να ακυρώσεις την ασφάλεια μοτοσυκλέτας και να σου επιστραφούν τα υπολειπόμενα χρήματα για τον χρόνο κάλυψης που δεν χρησιμοποίησες.

Στην Ελλάδα δεν υπάρχει νομοθετική ρύθμιση που να συνδέει την πιστοποίηση στην ασφαλή οδήγηση μοτοσικλέτας με τα μειωμένα ασφάλιστρα. Τα τρία πρώτα συμβόλαια που προσφέρουν ασφαλεια μοτο σημαντική έκπτωση ασφαλίστρων στην ασφάλεια μηχανης σε πιστοποιημένους αναβάτες μοτοσικλέτας είναι γεγονός τις τελευταίες ημέρες μετά από συμφωνία που πέτυχε το Ελληνικό Ινστιτούτο Μοτοσικλέτας «Μοτοθέσις», μία αστική, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα εταιρεία, με ιδιωτική ασφαλιστική εταιρεία. Και μέσα από αυτή τη συμφωνία που θεωρείται μεγάλη επιτυχία και αναμένεται να συμπαρασύρει και την υπόλοιπη αγορά, φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για την επίτευξη του στόχου που είναι η βελτίωση της οδικής συμπεριφοράς και τα μηδενικά ατυχήματα στους δρόμους.

Αναβάτες μοτοσικλέτας που έχουν συμμετέχει επιτυχώς στις εξετάσεις πιστοποίησής τους επιβραβεύονται για την ατομική τους προσπάθεια να βελτιώσουν την οδική ασφάλειά τους και μάλιστα χωρίς να υποχρεώνονται από κανέναν Νόμο, με την προσφορά μειωμένων ασφαλίστρων.

Πρόκειται για τους πρώτους καρπούς μίας πολύχρονης προσπάθειας της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας που προσπαθεί να αποσυνδέσει τις λέξεις μοτοσυκλέτα και «κίνδυνος» μέσα από την πιστοποίηση οδηγών στην ασφαλή οδήγηση με στόχο να μηδενιστεί ο κίνδυνος πρόκλησης ατυχήματος.

Μέχρι και σήμερα οι όποιες εκπτώσεις σε ασφάλιστρα στην ασφάλεια μοτοσυκλέταςδεν προσφέρονται με βάση κάποιο πραγματικό, προσωπικό κριτήριο, σύμφωνα με το οποίο ο οδηγός-ιδιοκτήτης οδηγεί με ασφαλή τρόπο ώστε να μην προκληθεί ατύχημα ή με κριτήριο ότι δεν θα είναι ο υπαίτιος κάποιου συμβάντος.

Η συμφωνία που επιτεύχθηκε και αναμένεται να συμπαρασύρει την υπόλοιπη αγορά αυξάνοντας ταυτόχρονα το επίπεδο ασφάλειας στους δρόμους, έχει τριπλό όφελος: στην ασφαλιστική εταιρεία φέρνει νέους πελάτες και μάλιστα «χαμηλού κινδύνου», στους ίδιους τους αναβάτες προσφέρει οικονομικό κίνητρο, ενώ για την ίδια τη «Μοτοθέσις» συμβάλλει στην εκπλήρωση του στόχου της που είναι η αύξηση του επιπέδου ασφαλείας στους δρόμους.( asfaleia moto )

ο Ινστιτούτο είναι φορέας κατάρτισης, ενημέρωσης και εκπαίδευσης σε θέματα, τα οποία αφορούν στο οδικό περιβάλλον και τη θέση του μοτοσυκλετιστή σε αυτό. Αποσκοπεί στη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του μοτοσυκλετιστή και των άλλων καθημερινών χρηστών του δρόμου. ( asfaleia motosykletas )

«Πιστεύουμε ότι η οδική ασφάλεια μπορεί να βελτιωθεί, χωρίς σημαντικούς περιορισμούς στην ελευθερία της κίνησης, επειδή υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης της συμπεριφοράς όλων μας στο δρόμο. ( asfaleia moto times )

Ασφάλιστρα Μοτοσυκλέτας

ασφαλιστρα μοτοσυκλετασ
ασφαλεια μοτοσυκλετασ τιμεσ

Φθηνή ασφάλεια μοτοσυκλέτας online στο asfalyseis από 32€ το εξάμηνο. Συγκρίνετε τιμές, καλύψεις και ασφάλιστρα για την ασφάλιση του moto σας και επιλέξτε την πιο φθηνή ασφαλιστική που θα βρείτε... Κάντε αγορά online του ασφαλιστηρίου σας στο asfalyseis. Συνεργάτες στην Αττική Αθήνα, Θεσσαλονίκη., Πάτρα, Χαλκιδική, Τρίπολη, Κόρινθος, Καλαμάτα, Χανιά, Τρίκαλα, Καβάλα, Λάρισα, Ιωάννινα,Πρέβεζα, Άρτα, Ηράκλειο. Επιλέξτε ασφαλιστική και κάντε ασφάλιση τώρα. Επιλέξτε οδική βοήθεια και κερδίστε. Επιλέξτε μέσα από πολλές ασφαλιστικές: Ergo Insurance, Generali, Qatar καταρ, Ευρώπη ασφαλιστική, Dallbogg, City Insurance, Triglav, Ευρωπαική Πίστη, Υδρόγειος Ασφαλιστική, Ατλαντική Ένωση, Δύναμις, GMI, Ιντερσαλονικα. The best prices in the insurance market. Online comparison anytime,  asfaleia moto. Ασφαλίστε τo MOTO σας με τα χαμηλότερα ασφάλιστρα της αγοράς. Τώρα φθηνή ασφάλεια μοτοσυκλέτας στο asfalyseis. Για την ασφάλιση της μοτοσυκλέτας σας, εμπιστευτείτε εμάς.